Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, July 11, 2013

Siri Bufet Ramadhan #7: Chakri Xpress, Alamanda Putrajaya

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

masih di putrajaya. kali ni kita ke Alamanda. kat Alamanda tu mmg banyak kot kedai makan. mcm2 jenis makanan ada. yg aku nak kongsi nih adalah sebuah restoran masakan Thai iaitu Chakri Xpress.


harga: RM49.90++ (dewasa) / RM25.90++ (kanak2 6-10 tahun dan warga emas 60 tahun ke atas)
kalau nak tanya or buat reservation, boleh call 016 2277548 atau email affandy@chakri.com.my.
kalau nak maklumat lanjut boleh layari facebooknye. click sini. 
boleh jugak layari websitenye. nak beli coupon online pun boleh. click sini. 

p/s: sawadikaaap...


No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)