Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, July 11, 2013

Siri bufet Ramadhan #6: Pullman Putrajaya Lakeside

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

masih lagi bertemakan tepian tasik, kali ni bufet yang agak grand sket. hehehe. hotel mesti la grand sket kan? Pullman Putrajaya Lakeside. konsep ala-ala bazar ramadan di tepi tasik. macam menarik kan? jom la belanja aku sekali. hahahaha.


harga: RM110nett (dewasa) / diskaun 50% untuk kanak2 berumur 6-12 tahun
kalau nak book boleh call 038890 0000 ext 6812 atau layari facebooknye. click sini.

p/s: enjoy your feast....hehehe

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)