Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, July 10, 2013

Siri Bufet Ramadhan #2: Red Wok Restaurant, Bangi

assalamualaikum warahamtullahi wabarakatuh..

steamboat anyone? hehehe. kalau rasa nak buka puasa makan steamboat, boleh try ke Red Wok Restaurant di Bandar Baru Bangi.


harga normal steamboat: RM33++ (dewasa) / RM22++ (kanak2)
harga sizzling steamboat: RM38++ (dewasa) / RM26++ (kanak2)
*kanak2 dgn ketinggian di bawah 99cm boleh makan free!!!
no telefon: 03 89274100 / 016 9123561

untuk maklumat lanjut tentang restoran ni, boleh ke website dia. click sini.
atau boleh layan facebook mereka. click sini pulak. 
don't worry, kemudahan surau disediakan.

p/s: selamat bersteamboat...

1 comment:

  1. aku dah try dah...masa aku pegi tu rasanya full house...almost semua meja dah di tempah...selain bufet, ala carte pun ada...bufet dia ok...byk variety dah always ditopup..aku rekemenkan amik sizzling steamboat sbb boleh bakar2...steamboat biasa yg member aku order hari tu rebus2 jer...tak puas hati...tp terpulanglah kepada citarasa masing2...heheheh

    ReplyDelete

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)