Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, July 17, 2013

Siri Bufet Ramadhan #19: Kelab Shah Alam Selangor

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

hari nih dah hari ke-8 kita berpuasa. seminggu sudah berlalu. rasanye tempat2 yg menyediakan bufet ramadhan masih meriah kot. cuba kat Kelab Shah Alam Selangor ni pulak.


harga: RM49.99 (ahli) / RM59.99 (bukan ahli) 
separuh harga untuk kanak2 4-12 tahun & warga emas 60 tahun keatas
ade kemudahan shuttle, surau dan kaunter zakat.
no telefon: 03 5519 9939
maklumat lanjut boleh didapati di laman webnya. click sini.
atau layari facebooknye. click sini.

p/s: selamat berkelab...

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)