Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Saturday, July 13, 2013

Siri Bufet Ramadhan #15: Bora Ombak, Ampang

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

di hari sabtu begini, di bulan puasa pulak tu, mesti ramai yang memasak untuk juadah berbuka. tapi tak kurang jugak yang amik peluang hujung minggu nih untuk makan di luar. so, ini cadangan seterusnya. bukan recommend ye, suggestion. mcm mana nak recommend kalau aku pun tak penah pegi. ye tak? hehehe.


harga: RM39+
no telefon: 03 42516303 / 016 3015685 / 016 6089806
email: boraombak@gmail.com
kalau nak maklumat lebih lanjut lagi, boleh lah periksa (??!) facebooknye. click sini.

p/s: ombak bukan Ong Bak...peace yo!!

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)