Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Friday, July 12, 2013

Siri Bufet Ramadhan #11: Hotel Royal Kuala Lumpur

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

selamat meneruskan ibadah puasa. kepada yang masih mencari bufet ramadhan untuk berbuka nanti, aku tambahkan satu lagi pilihan untuk korang. Hotel Royal Kuala Lumpur.


harga: RM 69++
no telefon: 03 21486888 samb 2855 / 016 5200575 / 019 3140957
untuk maklumat lanjut boleh jugak layari facebooknye. click sini.

p/s: teruskan pencarian anda...more to come...

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)