Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, July 11, 2013

Siri Bufet Ramadhan #10: Residence Hotel @ UNITEN

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

susah nak cari poster ramadan bufet restoran biasa nih. yang hotel senang nak cari. hehehe. seterusnya aku persembahkan bufet ramadhan stail tradisional di Residence Hotel @ Uniten. esok baru start. so boleh dapat harga promosi lagi nih.harga: RM 69.60
untuk maklumat lanjut sila call o3 89222088 sambungan 8030. 
boleh juga layari facebooknye. click sini
ataupun korang boleh layari websitenye. click sini.

p/s: selamat mencuba....

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)