Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, July 10, 2013

Siri Bufet Ramadhan #1: Umai Cafe, Putrajaya

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

seperti kebiasaannya, aku akan cuba menyenaraikan restoran/cafe yang menyediakan buffet ramadhan untuk korang buat pilihan sepanjang ramadhan ini. kali ini kita mulakan dengan area Putrajaya.


harga: RM39nett (dewasa) / RM19nett (kanak2)
untuk pertanyaan/tempahan, sila call Amir (0136067710) atau Datin Jamaliah (0122042028)
untuk maklumat lanjut, boleh la pegi tgk kat Facebook Page dia. click sini.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)