Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Saturday, August 14, 2010

SBR #5: Taman Warisan Pertanian, Putrajaya


Salam Ramadhan,

Siri Buffet Ramadhan (SBR) yang kelima membawa anda ke Taman Warisan Pertanian, Putrajaya. terdapat lebih 33 jenis masakan Melayu, Cina dan Barat dgn harga RM33 utk dewasa dan RM20 utk kanak2. kemudahan surau di Taman Warisan nih agak selesa tapi StraveBuster tak pasti samada solat sunat terawih didirikan di situ atau tidak. mungkin boleh telefon nombor tertera untuk maklumat lanjut.

3 comments:

 1. salam... saya sekeluarga baru balik dari berbuka di taman warisan... kesimpulannya: sangat mengecewakan! makanan mmg cukup2 je... lauk pauk yg dihidangkan sgt la biasa, takde yg special. kuih muih pun sama... tak berbaloi langsung bayar rm33/dewasa dan rm20 utk kanak2... kalau tau mcm ni, baik la berbuka di kedai mamak je.. saya tak syorkan sesiapa yg nak pegi ke situ.. buang duit je..

  ReplyDelete
 2. salam... saya sekeluarga baru balik dari berbuka di taman warisan... kesimpulannya: sangat mengecewakan! makanan mmg cukup2 je... lauk pauk yg dihidangkan sgt la biasa, takde yg special. kuih muih pun sama... tak berbaloi langsung bayar rm33/dewasa dan rm20 utk kanak2... kalau tau mcm ni, baik la berbuka di kedai mamak je.. saya tak syorkan sesiapa yg nak pegi ke situ.. buang duit je..

  ReplyDelete
 3. terima kasih kerana berikan review...

  saya cuma post pilihan tempat yang ada di putrajaya. saya tak penah syorkan sbb saya sendiri tak penah pegi sana. terima kasih kerana kongsikan pengalaman anda di sini. mungkin boleh dijadikan panduan utk pembaca2 lain.

  terima kasih.

  ReplyDelete

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)