Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, January 20, 2016

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat dadih hirup. sbb banyak dah tengok di pasaran. tapi yang special nye member StarveBuster nih sebab dia tak guna serbuk dadih yang ada jual kat kedai2 tu. dia buat sendiri. original resipi. purely homemade. macam mana dia buat tu aku tak tau la. yang penting sedap dan harga berpatutan. satu botol berkapasiti 300ml, harganya RM5.00. antara perisa yang available sekarang ialah originalcoffee (favourite aku nih), teh tarik (my 2nd favourite), strawberi dan coklat. mungkin ada lagi perisa lain yang akan dikeluarkan. setiap perisa baru yang akan dikeluarkan akan melalui proses R&D dan ujian lapangan. memang berbaloi.


untuk tempahan dan maklumat lanjut:
call/whatsapp: +60126078205
email: my.creamoji@gmail.com


Nota kaki:
i.  Perisa teh tarik adalah limited edition and by request only.
ii. StarveBuster pun boleh jadi agen kalau korang nak order ngan StarveBuster. eheheh

p/s: #tambahpendapatan

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)