Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, July 11, 2013

Siri Bufet Ramadhan #9: Restoran Al-Edrus, Wangsa Maju

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

siri yang ke-9 nih kita keluar dari putrajaya. hehehe. kali ni admin mencadangkan sebuah restoran masakan arab Yaman, iaitu Restoran Al-Edrus. Kalau tak silap aku Al-Edrus ni ada banyak cawangan. tp yang aku dapat nih dari facebook Al-Edrus Wangsa Maju. bukan bufet style tapi ada byk pakej. so, kira bufet je laa. hehehe. jangan marah aaa.


poster kat atas ni agak kecik. kene download and enlarge sket.
kat bahagian bawah poster tu ada senarai no telefon cawangan2 Al-Edrus
Gong Badak (09 6661412), Kuala Terengganu (09 6225036), Kuantan (09 5582259),
Wangsa Maju (03 41316794) dan Sungai Buloh (03 21061969).
kalau nak maklumat lebih lanjut, boleh layari facebooknye. click sini.
ataupun boleh tgk kat websitenye, click sini.

p/s: selamat beriftar...

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)