Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, July 11, 2013

Siri Bufet Ramadhan #8: Palm Garden Hotel IOI Resort

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

maaf ye tuan2 dan puan2. masih di putrajaya. kali nih sebuah hotel di pinggiran putrajaya iaitu Palm Garden Hotel IOI Resort. kampung style y'all!! hehehe.

harga: RM75++ (dewasa) / RM45++ (kanak2)
kalau nak lebih info, lebih baik telefon terus di talian 03 89432233. facebook dia mcm tak berapa nak update sgt la. tp kalau nak tgk jugak, click sini. kalau nak tgk info kat website pun boleh. click sini.

p/s: this is kampung style...

1 comment:

  1. been here a few days ago..overall okay...makanan byk varieti..kuantiti pun mencukupi malah berlebihan..sedapnya pun boleh tahan..kemudahan surau selesa..surau tambahan turut disediakan..

    tp kene bayar parking RM5 utk open space & RM15 utk valet parking..pandai sungguh buat duit...selama nih tak penah plak charge parking...huhuhu

    ReplyDelete

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)