Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, July 11, 2013

Siri Bufet Ramadhan #5: Kelab Tasik Putrajaya

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

cadangan destinasi berbuka puasa seterusnya sekali lagi membawa kita ke Putrajaya. kali ini kita ke Kelab Tasik Putrajaya. nama pun Kelab Tasik, maka lokasinya mestilah di pinggiran tasik. berhadapan pulak dengan salah satu mercu tanda Putrajaya, iaitu Bangunan Perdana Putra yang menempatkan Pejabat Perdana Menteri Malaysia.


harga: RM60+ (dewasa) / RM38+ (kanak2 5-12 tahun)
seperti biasa kene call untuk buat reservation. kalau walk-in tu kira nasib la yer. hehehehe
no telefon: 03 88895008
kalau nak maklumat lanjut, boleh layari laman facebooknye. click sini.

p/s: selamat berkelab di tepian tasik...

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)