Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, July 10, 2013

Siri Bufet Ramadhan #4: Cruise Tasik Putrajaya

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

awal2 puasa nih biasanye mmg ramai yang rajin nak berbuka puasa di luar. so, ramai la yang akan mencari tempat2 yang sesuai nak berbuka. dan kebiasaannya ramai yang memilih untuk berbuka secara bufet. bufet ramadhan pilihan admin seterusnya ialah Cruise Tasik Putrajaya. Cruise Tasik ni dulunya dikendalikan oleh sebuah syarikat swasta tapi sekarang nih telah diserahkan dan dikendalikan sepenuhnya oleh Perbadanan Putrajaya. 


harga: RM 88nett (dewasa) / RM58nett (kanak2)
kalau ada yang berminat atau nak merasa berbuka puasa di atas bot, boleh lah buat tempahan. kene buat tempahan awal ye.
no telefon: 03 88885539
no fax: 03 88883769
email: sales@cruisetasikputrajaya.com

kalau nak maklumat lanjut tentang Cruise Tasik nih, boleh layari facebook Cruise Tasik Putrajaya. click sini.

p/s: selamat ber'cruise'...

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)