Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Monday, July 15, 2013

Siri Bufet Ramadhan #16: Mangiamo Cafe, Taman Ekuestrian Putrajaya

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

aku rasa ramai jugak yang mencari bufet ramadhan kat Taman Ekuestrian Putrajaya nih. aku pun duk mencari dari awal puasa hari tu tp diorang takde info lg. nih baru jumpa.


harga: RM48nett (dewasa) / RM38nett (kanak2 6-12 tahun)
Tempahan Awal amat digalakkan, hubungi: 03 88886080 samb 137 atau samb 153 / 03 88811270
sape nak naik kuda pony free kene datang awal (6.00 - 6.30 pm)
kalau nak maklumat lanjut, sila layari laman webnya. click sini.
atau layari facebooknye. click sini.

p/s: selamat menunggang kuda...

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)