Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Saturday, July 13, 2013

Siri Bufet Ramadhan #14: Restoran Istana Bambu, Ampang

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

siri ini akan diteruskan dengan destinasi seterusnya yang terletak di Jalan Ulu Kelang, Ampang. aku sendiri pun tak penah pegi lagi. well, most of tempat2 yang aku post dalam siri bufet ramadhan nih pun aku tak penah pergi. hehehe.


harga: RM48 (dewasa) / RM24 (kanak2 5-12 tahun)
no telefon: 03 4251 4714 / 03 42524718
email: info@instanabambu.com.my
maklumat lanjut boleh diperolehi di laman webnye. click sini.
atau boleh layari facebooknye. click sini.

p/s: selamat menikmati sajian istana...

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)