Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Friday, July 12, 2013

Siri Bufet Ramadhan #12: The Royale Bintang The Curve Hotel

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

bagi yang tinggal kat area damansara tu, The Royale Bintang The Curve Hotel ada menyediakan bufet ramadhan dengan harga yang agak berpatutan.harga: RM38++ (Asam Pedas) / RM 65++ (The Window Restaurant & The Terrace)
no telefon: 03 78431111 ext 1405
kenapa ade dua poster? sebab harga lain2. Asam Pedas tu nama salah satu restoran kat hotel nih yang menyediakan masakan2 melayu. The Window Restaurant dan The Terrace tu pulak lagi dua restoran yang ada kat hotel tu. harga pun lain2. so, pilihlah ikut selera dan poket masing2. oh ye, kalau nak check it out websitenye, click sini.

p/s: selamat memilih....

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)