Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, July 10, 2013

Siri Bufet Ramadan #3: Pusat Maritim Putrajaya

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Ramadan,

meneruskan Siri Bufet Ramadan kita pada hari ini ialah di Pusat Maritim Putrajaya. dengan pemandangan tasik yang permai pasti menggamit rasa dan memberi kelainan ketika berbuka. hehehe.


harga: RM65nett (dewasa) / RM45nett (kanak2)
untuk tempahan, sila hubungi nombor seperti yang tertera di poster. tak nampak?
no telefon: 03 88880317
no fax: 03 88893526
email: maritimecentre@gmail.com

mcm mana nak gi sana? tgk peta kat sini. atau layari facebook Maritime Centre Putrajaya. click sini.

p/s: enjoy yourself tp jgn lupa pegi terawih ;)

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)