Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, July 10, 2013

Salam Ramadan 1434H

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam 1 Ramadhan 1434H.

syukur alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan untuk mengharungi bulan ramadhan yang mulia pada tahun ini. semoga ibadah puasa dan ibadah2 yang lain yang kita lakukan pada bulan ini akan mendapat ganjaran setimpal dari Yang Maha Pencipta.

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa.

p/s: jangan membazir di bulan Ramadhan.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)