Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Saturday, July 21, 2012

Siri Buffet Ramadhan #4: Restoran Ikan Bakar Bubu

assalamualaikum,

selamat meneruskan ibadah puasa. tak tau nak buka puasa di mana? cuba ni:


untuk maklumat lanjut, layari facebook Restoran Ikan Bakar Bubu

p/s: selamat mencuba. dah cuba bagitau lah saya. :)

3 comments:

 1. dah cuba semalam..mengecewakan

  http://www.eyriqazz.com/2012/07/berbuka-puasa-di-restoran-ikan-bakar.html

  ReplyDelete
 2. dah baca your blog..thanx for sharing..

  ReplyDelete
 3. Sangat sakit hati...dah ramai komplain sini teruk,sekali aku kena..dah la pelanggan xramai,tggu punya lama,pelayan pulak macam apa perangai..harga mahal..memang tak akan pergi lagi..

  ReplyDelete

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)