Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, July 19, 2012

Siri Buffet Ramadhan 2012 #1: Restoran Haslam

assalamualaikum,

dalam sehari dua lagi kita akan menyambut kedatangan Ramadhan. Sepertimana dijanjikan, StarveBuster akan meneruskan tradisi Siri/Koleksi Buffet Ramadhan kali ini. Saya akan cuba dapatkan seberapa banyak tawaran buffet ramadhan untuk dijadikan pilihan oleh pembaca sekalian. Bagi siri yang pertama ini, kita mulakan dengan:

Untuk keterangan lanjut juga boleh layari laman facebook dan blog mereka:

Facebook: Restoran Haslam p/s: selamat menanti ketibaan Ramadhan.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)