Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Salam 1 Malaysia,

Di kesempatan ini, StarveBuster ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog StarveBuster. makan2 di hari raya tu berpada-pada la. jgn smpi tak larat nak berjalan pulak yer. bila makan kuih raya yg sedap2 tu ingat2 la StarveBuster  kat sini. hehehe.

nah duit raya untuk korang. cukup tak? hehehe. jangan marah
cilok from www.nirelwof.co.cc

Dengan ingatan tulus ikhlas,
StarveBuster

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)