Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, August 11, 2011

Koleksi Buffet Ramadhan 2011

Salam 1Malaysia,

Memandangkan hits ke blog aku naik mendadak sejak bulan puasa nih, aku akan rasa bersalah kalau takde maklumat terbaru tentang buffet ramadan nih. tahun lepas aku smpt survey byk tempat, tapi tahun nih tak sempat lagi. so, tempat yg aku senaraikan kat bawah nih adalah berdasarkan survey di internet sahaja. harap maklum.

1. Mangiamo Cafe, Taman Equestrian Putrajaya


2. Flamming Steamboat, Sunway 

itu sahaja untuk koleksi pertama nih. sebarang komen boleh diberikan di ruangan yang disediakan.
Selamat Berbuka Puasa.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)