Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, October 13, 2010

Jom Masak

salam selera.

terima kasih kepada mereka yang masih sudi mengunjungi blog ini walaupun tiada entry terkini dalam satu dua minggu ini. bagi mengelakkan blog ini terus sepi, StarveBuster ingin memperkenalkan segmen baru dalam blog Jom Makan ini, iaitu Jom Masak!!

dalam segmen ini, StarveBuster akan berkongsi resipi2 yang mudah dan simple untuk dicuba oleh para pembaca. jika ada pembaca yang ingin berkongsi resipi di blog ini, boleh lah tinggalkan komen atau email kepada nirelwof@gmail.com.

Jom Masak!!

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)