Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, October 7, 2010

Jom Kongsi

salam Syawal.

ramadan sudah berlalu. Syawal juga hampir tiba di penghujungnya. StarveBuster tak dapat nak update blog ni selalu sebab bulan Syawal nih byk undangan open house. lagi pun sekarang nih StarveBuster dah kawin. so maybe kurang sket makan kat luar. tp kalau ada, insya Allah StarveBuster akan update. hehehe.

kalau ada antara pembaca yang nak kongsikan atau recommend tempat2 makan yg menarik, boleh email kepada nirelwof[at]gmail.com atau just tinggalkan komen di sini. insya Allah StarveBuster akan respond atau publishkan email/komen anda sebagai satu entri. StarveBuster akan berikan kredit atas sumbangan anda. bukan kredit topup, tp recognition. hehehe.

jom makan.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)