Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, August 18, 2010

Top 10: Bazar Ramadan @ Lembah Kelang

Salam ramadan,

setiap kali ramadan tiba, bazar ramadan atau pasar ramadan pasti tumbuh bak cendawan hidup selepas hujan. ada jugak yg memanggilnya sbg BARAM atau PARAM iaitu singkatan utk BAzar RAMadan atau PAsar RAMadan. hehehe.

imej dari pakcik google

kat lembah kelang nih saja rasanye ada beratus ratus dan mungkin beribu2 bazar ramadan yg beroperasi. semuanye mengambil kesempatan atas sikap rakyat malaysia yang mmg suka makan. so, jual la ape pun, insya Allah ade org beli. hehehe. so kat sini aku nak kongsi baram2 dan param2 yg mantop dan meletop kat area lembah kelang seperti yang tersenarai di laman web 701panduan.

  1. Taman Melawati, Kuala Lumpur
  2. Kampung Baru, Kuala Lumpur
  3. Jalan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
  4. Jalan Telawi, Bangsar
  5. Stadium Shah Alam, Seksyen 13, Shah Alam
  6. Taman Tun Dr Ismail (TTDI)
  7. Seksyen 16, Bangi
  8. Pantai Dalam, dekat Stesen LRT Universiti
  9. Kelana Jaya, Petaling Jaya
  10. SS18, Subang Jaya
untuk maklumat lebih lanjut, sila klik sini.

p/s: jom terjah bazar ramadan.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)