Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, August 11, 2010

Siri Buffet Ramadan (SBR)

assalamualaikum.

StarveBuster ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat berpuasa kepada umat islam di seluruh dunia, khususnya untuk pembaca-pembaca blog JOM MAKAN ini. semoga ibadah puasa kita pada tahun ini kan lebih sempurna dari tahun-tahun sudah. insya Allah.
imej from google

sudah menjadi kebiasaan untuk restoran2 dan hotel2 di seluruh negara menganjurkan buffet ramadan sepanjang bulan puasa ini. oleh yang demikian, StarveBuster akan cuba berkongsi dengan pembaca tentang tempat2 yang menyediakan buffet ramadan yang bajet. bajet tu maksudnya harga di bawah RM 80. insya Allah.

kalau para pembaca ingin berkongsi tentang tempat yg menyediakan buffet ramadan yang bajet, boleh berkongsi di sini atau emailkan kepada nirelwof@gmail.com. nnt StarveBuster akan kongsikan diblog ini. insya Allah.
sekian, selamat menunaikan ibadah fardhu dan sunat di bulan puasa.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)