Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, August 19, 2010

SBR #7: Hotel UiTM, Shah Alam

 

Salam Ramadhan,

ini mungkin buffet hotel yang paling murah boleh didapati di Lembah Kelang. cuma RM39 untuk dewasa dan RM20 untuk kanak2. kalau masih belajar di IPT, boleh dapat diskaun 25% lagi. menarik tu. bajet pun bajet. hehehe.  Hotel UiTM ini jugak menyediakan Buffet Sahur dengan kadar rata RM 15 untuk dewasa dan kanak2. boleh rujuk poster kat atas utk maklumat lanjut.

p/s: selamat mencuba.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)