Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Friday, August 13, 2010

SBR #4: Putrajaya International Convention Center


Salam Ramadhan,

rindukan masakan kampung? Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) memilih tema "Kampung Mak Tok" sebagai tema buffet ramadan kali ini. dengan hanya RM50 utk dewasa, Siri Buffet Ramadhan (SBR) memilih utk mewarwarkan pakej ini. tempat eksklusif, harga berpatutan. lebih 200 hidangan. mmg berbaloi baloi. hehehe.
iringan persembahan muzik tradisional pasti akan lebih menaikkan suasana kampung. juga terdapat pakej istimewa jika ingin membuat tempahan secara berkumpulan. kalau malas nak keluar selepas makan, boleh terus ke surau di situ bagi menunaikan solat terawih. jgn risau, parking percuma. =)

p/s: selamat mencuba.

No comments:

Post a Comment

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)