Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Wednesday, August 11, 2010

SBR #1: Mangiamo Cafe, Taman Equestrian Putrajaya


Salam Ramadhan,

bagi memulakan Siri Buffet Ramadhan (SBR) blog JOM MAKAN, StarveBuster memilih Mangiamo Cafe di Taman Equestrian Putrajaya. StarveBuster pernah menikmati bufet ramadan di sini pada tahun lepas. harga berpatutan dan pilihan makanan yang tidak kurang banyaknya. ruang untuk solat terawih yang disediakan juga amat selesa untuk jemaah. kalau tak silap StarveBuster, harga buffet tu termasuk moreh selepas terawih. worth it kan?
untuk menu setiap hari, refer sini.

2 comments:

  1. KINI HARGA DAH NAIK RM10/SEORANG CAM IKEA & MEDAN BAKAR KAMPUNG BARU LAH, YANG... CUBA GI http://offer-hebat.blogspot.com/2010/08/better-p-picc-daripada-mctep-jika.html NOW.

    ReplyDelete
  2. yup...tahun lepas buffet kat situ cuma RM 32...tahun nih RM 45...

    ReplyDelete

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)