Pages

Disclaimer

Segala post bagi Siri Bufet Ramadhan yang didapati dalam blog ini adalah diperolehi oleh penulis melalui carian di Internet. Penulis tidak mendapat sebarang faedah ataupun imbuhan dari siri tersebut. Usaha penulis adalah semata-mata untuk memudahkan pembaca mencari bufet ramadhan yang murah dengan mudah. Penulis juga tidak pernah mencuba sebarang bufet ramadhan dalam siri tersebut melainkan dinyatakan oleh penulis. Sekian, terima kasih.

StarveBuster tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan selera atau kerosakan deria rasa yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. :-)

p/s: Sumber pendapatan blog ini dijana melalui iklan Nuffnang. Segala ketikan (click) pada iklan tersebut adalah amat dihargai. =)

Featured Post

Creamoji: Milkshake Pudding @ Dadih Hirup

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, hari ini StarveBuster nak promote bisnes member. sekarang nih  dah jadi trend kot buat da...

Thursday, April 22, 2010

Misi SB: Pemburuan Nasi Kerabu

salam.

StarveBuster ada satu misi skrg. mahu mencari Nasi Kerabu yang terenak di sekitar lembah kelang. kalau boleh yang dekat2 area Purtajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang atau kawasan yang sewaktu dengannya. kalau ada cadangan tempat lain boleh gak. mana la tau nnt StarveBuster nak gi outstation ke mana2 kan? jadi, minta bantuan rakan2 untuk menjayakan misi ini. kalau ada, nnt StarveBuster akan buat review tentang kedai tu dan akan kongsikan bersama rakan2 yang lain.

TQ.

3 comments:

 1. Nasi ke rabu --> rice to wednesday =)

  ReplyDelete
 2. huhhu...
  tak terpk plak mcm tu....
  ngidam nasi kerabu nih...
  walaupun hari khamis...

  ReplyDelete
 3. cuba nasi kerabu di Yati Ayam Percik..kat bangi..lot kedai baru yg mengadap pizza san francisco tu...

  ReplyDelete

What do you think??

Unique visits (Last 7 days)